Nemáte úzkej tyčovej?

Normální

Tak dneska sem na alze koupil ten tyčovej mixer co měl mít nejužší průměr hrdla u nože… A jak asi už tušíte stálo to za hovno, bylo to normálne standartně široký, takže se to do láhve s máňou prostě nevejde… Kdybyste tak trochu rozjeli pátrání celkem by to bodlo, bo na eshopech průměr tyče s nožem neni žádná porovnatelná položka ani důležitej prvek v popisu… Jeslti máte někdo v kuchyni tyčovej s průměrem do 52mm tak prosim o info :)

No ale protože vim, že to asi přes vás neklapne, tak už mám v hlavě nový řešení… koupim plastovej tyčák a tu spodní kružnici odříznu a bude to úzký na hrdlo Mana láhve dost myslim :)

K obědu čočka s vejcem. K večeři seschlej salat ze včerejška s čerstvou mocarelou…

2016-02-16 12.25.34

Lovu zdar.

5 komentářů: „Nemáte úzkej tyčovej?

  1. S mixerem neporadím, co jsem používala před x lety, když dcera byla ještě mimino – ten padl za vlast a další už nebyl třeba, protože původně zamýšlený sourozenec se nakonec nekonal.

  2. Na kašičky pro mimi (!) ;-))) byl tyčovej nenahraditelnej – my starší už jsme ale radši, když se můžeme do jídla zakousnout (zatím je ještě čím ;-) – třeba ho v důchodu zase budu shánět =D – zubní protézy jsou děsně drahý)

  3. No jo vlastně ! ;-) To už budou určo odzkoušeno nejméně 30 příchutí (na každý den v měsíci jiná chuť ) – a vyjde to i levněji, než shánět odvoz na nákupy s invalidním vozíkem (doufám, že jen přeháním, ale pokud něco převratného nevymyslí, tak s mojí rodinou anamnézou mám prý za 40 let endoprotézy jisté :-( )

Napsat komentář